OVER ONS

In 2019 zijn wij gestart met ons terras langs het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten aan de brug in Ravels. Onze missie is om langs deze fantastische fietsroute een vakantiegevoel te creëren aan het water. Zo kan u wegdromen met een verfrissend drankje, een lokaal biertje of één van onze cocktails. Voor de kleintjes, maar ook de minder kleintjes, hebben we ook keuze uit 16 smaken ijs.

 

ONS AANBOD

KOFFIE & GEBAK

Niets zo gezellig als een homemade gebak bij de koffie. Of je nu zin hebt in cupcakes, appelgebak of een decadente taart, je zoete zonde wordt elke dag vers gemaakt!

Onze versgemalen koffie is van het merk

Cook & Boon. 

IMG_1517.jpg
Schermafbeelding 2021-03-15 om 14.41.08.

AMBACHTELIJK IJS

Ons ijs wordt ambachtelijk gemaakt bij het Ijssloeberke in Tielen. Het recept van hun ijs is een goed bewaard geheim, maar we kunnen je wel verklappen dat er gezond boerenverstand, melk van hun eigen koeien, 100% natuurlijke ingrediënten en veel liefde aan te pas komt.

SMOOTHIES & MILKSHAKES

Niets zo verfrissend als een smoothie tijdens een hete zomerdag. U heeft keuze uit verschillende smaken en combinaties dus probeer ze gerust allemaal uit. Hoeft het niet altijd gezond te zijn? Dan zijn er nog altijd de milkshakes!

1086836.jpg